Go Back
Udskriv Pin Opskrift

Dorthes roulade med bær.

Ingredienser.

Til dejen skal du bruge.

  • 3 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl hvedemel
  • 2 teskefulde bagepulver
  • 2 spiseskefulde kogende vand.

Til fyld skal du bruge.

  • 2,5 dl piskefløde
  • 2 teskefulde vaniljesukker
  • 150 gram hindebær eller andre bær.

Opskrift.

  • Pisk æg og sukker sammen, vend hvedemel og bagepulver i ægge massen og bland det kogende vand i.
  • Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir på.
  • Bag dejen ved 250 grader i 5 minutter.
  • Vend den bagte dej ud på et stykke bagepapir, som er drysset med sukker.
  • Dæk roulade bunden med et vådt viskestykke og lad rouladen køle af.
  • Pisk i mens fløden til skum og bland vaniljesukker og hindbær i flødeskummet.
  • Fjern det våde viskestykke samt bagepapir fra rouladen.
  • Smør fløde bærcremen på roulade bunden.
  • Rul rouladen sammen.

Læg rouladen på et fad og sigt flormelis over den med en sigte.

    Pynt rouladen med bær og spiselige blomster.

      QR Code.

      [su_qrcode data="https://www.farmorsopskrifter.dk/dorthes-roulade-med-baer/" size="100" margin="5" link="https://www.farmorsopskrifter.dk/dorthes-roulade-med-baer/" color="#497bb9"]